Почем фунт женского счастья

05. Jul, 02:10 v_mashurin v_mashurin

Как давно догадываются многие мужчины, женщина – существо вневременное, а нередко и не исчислимое. Потому измерить ее счастье – дело не простое.

Итак, нас трудно мерить часами, днями или годами. Назовем это просто единицами времени. Так вот в каждую единицу времени счастье женщины имеет свою цену. http://treker71.ru/

fared fared 24. Oct 2023, 15:39

Eksperimenti seksuālajā dzīvē kopā ar partneri var piedāvāt dziļu savstarpēju saikni un izpratni. Tas sniedz iespēju atvērties un dalīties savās vēlmēs un fantāzijās, palielinot abu pāra lojalitāti un uzticību. Spēja komunicēt seksa https://lv.levelsex.com/ laikā palīdz labāk izprast otru un piepilda uzticības sajūtu. Tāpat labas seksuālās attiecības var ievērojami ietekmēt kopējo pāra emocionālo stāvokli un veicināt lielāku laimi un saskaņu attiecībās. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka seksualitāte ir tikai viens aspekts plašajā attiecību veidošanā. Atvērta komunikācija, uzticība un cieņa pret otru ir būtiski, lai nodrošinātu pozitīvu lomu seksualitātē un veicinātu attiecību vispārējo panākumu.

Wender Wender 23. Oct 2023, 16:49

Esam priecīgi dalīties ar saviem sasniegumiem seksuālajā dzīvē! Sākumā mūsu attiecības piedzīvoja sarežģījumus, taču mēs sapratām, ka komunikācija un sapratne ir atslēga uz pilnvērtīgu seksuālo dzīvi. Sākumā bija grūti runāt par mūsu vēlmēm un fantāzijām, bet, ieviešot godīgu un nevērtējošu dialogu, mūsu attiecības iespaido strauji uzlabojās. Mēs iemācījāmies cienīt viens otru, izprast savas vēlmes un meklēt kopīgus risinājumus. Tagad mūsu dzīve ir piepildīta ar dziļāku emocionālu saistību un intensīvākiem seksuāliem piedzīvojumiem. Atcerieties, komunikācija un savstarpējs atbalsts var veicināt pozitīvas pārmaiņas jūsu seksuālajā dzīvē!

kilian kilian 29. Aug 2023, 15:22

На самом деле так мало и нужно для счастья, я, например, очень люблю радовать своих близких, как мне кажется, когда я доставляю им радость я счастлива вдвойне. Например не так давно сестре просто без повода решила https://cvety-pskov.ru/product-category/rozi/ заказать букет роз с доставкой, видели бы вы как она была довольна

Sonja Sonja 04. May 2020, 22:02

https://zen.yandex.ru/id/5e273b338d5b5f00adca2095
Ждем тебя, дорогая! Там ты найдешь, что тебя волнует или интересует !

Олешка Олешка 07. Sep 2019, 23:30

Забавно)

renatochka renatochka 05. Sep 2019, 14:14

А что такое счастье, для начала?

Юля_юля Юля_юля 13. Jul 2018, 12:11

У моей бабушки на селе своё счастье)) Это хозяйство. Ей, чем больше кур свиней и коров, тем лучше. Недавно ей на день рождения подарили, не поверите, корову!)) Она очень хотела именно определённую породу и не могла её себе позволить. Так мы ей подарили корову голштинской породы https://fermoved.ru/korovyi-i-byiki/golshtinskaya.html . Она была просто счастлива)