es jūtu diskomfortu gremošanas traktā

22. Jul, 05:45 Мариша Мариша

es jūtu diskomfortu gremošanas traktā. Pēc antibiotiku kursa es nevaru panākt, lai mans zarnu trakts darbotos. Absorbenti nepalīdz, nejūtu atvieglojumu arī no kefīra. Varbūt jūs ko ieteiksiet, jo man vairs nav spēka cīnīties(((
 

Baiba Baiba 18. Nov 2020, 21:11

Disbakterioze ir ļoti nepatīkama lieta, kas pēc antibiotiku kursa, nelika ilgi gaidīt. Lai cīnītos ar to, lietoju Itāļu probiotiķu kompleksu Lactoflorene Pancia Piatta. Trīs nedēļu kurss un uz redzēšanos disbakterioze. Izdzēru un momentāli uzlabojās kunģa darbība. Un pats galvenais, ka nu jau pagājis pus gads, un nekādas problēmas ar kunģi. Man palīdzēja.

Анете Анете 26. Oct 2020, 13:33

Pamēģiniet lietot «Lactoflorene Pancia Piatta». Lielisks līdzeklis, un tas patiešām darbojas. Palīdz atbrīvoties no diskomforta pēc «vēdera svētkiem». Tas novērš diskomfortu un vēdera uzpūšanos.

avesha avesha 28. Jul 2020, 12:45

Jūs ziniet, man arī tā bija, es pat baidījos ēst kaut ko lieku. Viena no manām draudzenēm labi nometa svaru un ieteica man, kā rīkoties. Pirmais, pārskatīt ēdienkarti, izmest spainī pākšaugus, maizi (pat rupjmaizi), izslēgt pienu un ierobežot arī augļus. Otrkārt, dzeriet lactoflorene kursu “Plakanais vēders”. Tas ir pilnīgi dabisks preparāts uz bifido baktēriju bāzes, normalizē zarnu traktu, un jau nākamajā dienā jūs jutīsities vieglāk. Treškārt, nodarbojieties ar sportu, peldēšanu, ar visu ko, nesēdiet uz vietas.