Тестируем Bubchen Baby cream

Тестируем Bubchen Baby cream

09. Dec 2014, 12:16 Мамин Клуб Мамин Клуб

Jāsāk jau ar to kā vispār nonācu līdz domai ka jāpamēģina šis krēmiņš. Elzai dupsis šad un tad mēdz iekaist, neatkarīgi no tā, ka lietojam vienas un tās pašas firmas pamperus un mitrās salvetes(izbraukumos, ikdienā mazgāju dupsi ar tīru ūdeni).

20141205143101-12518.jpg

Jau dodoties uz Dzemdību namu, zināju, ka var gadīties šāda problēma, tādēļ dzemdību somā biju ielikusi Cutisan cinka ziedīti. Un man viņa arī noderēja jo mazais dupsis pirmajās dieniņās apsārta. Jāatzīst, ka smērīte bija tiešām laba, taču īsti nepalīdz ja dupsis pamanījies iekaist tā pamatīgāk. Noderēja arī pumpiņu likvidēšanai, kuras radās noņemot plāksterīti, kas saturēja nagas saiti.

20141205143204-27751.jpg

Atgriežoties mājās, man jau bija sagatavos  BIO2YOU baby nappy diaper cream krēmiņš. Tas ir dabīgs un arī varu teikt tikai to labāko. Lietoju diezgan ilgi kā tikai parādījās apsārtums. Tad nāca trakās sprādzienveidīgās punča izejas kad neviens pampis nepasargāja no noplūdēm, un līdz ar to iekaisis dupsis.:( Šo krēmiņu vairs nevarēju izmantot jo mazajai sāpeja, kad pieskārās iekaisušajai vietiņai.Šis ir veidots uz dabīgās bāzes, taču cena arī padarga, ja nemaldos, pie deviņi eiro.

20141205143354-95662.jpg

Tieši tad mana mamma nāca talkā ar padomu uzlikt uz mazā dupsīša kartupeļu cieti(tautas līdzekļi). Sakumā šaubījos bet tad izmēģināju. Biju patīkami un pozitīvi pārsteigta kad jau otrajā dienā dupsis bija praktiski sadzijis. :) Tā kādu laiku izlīdzējos tikai ar kartupeļu cieti.Taču radās sajūta, ka dupsim ir jau radies pieradumd un zūd efektivitāte. Šo gan uzskatu par vienu no labākajiem, ja pat ne labāko līdzekli. Vienīgais mīnuss pobirst arī garām uzliekot, taču ideāls palīgs, ja dupsis jau iekaisis, jo uzliekot nav jāiesmērē, tātad , nav jāpieskarās sāpošajai vietai.

20141205143719-22120.jpg

Tam sekoja periods kad sāku mazo dāmu piebarot un vēdera izeja atkal pamainījās un cieta mazais dupsis. Kartupeļu ciete vairs nelikās tik efektīva un tieši tajā brīdī parādījās iespēja testēt Bubchen baby cream. Nedomājot nolēmu pamēģināt. Kad krēmiņs pienāca, biju patīkami pārsteigta, ieraugot mazo sarkano uzlīmīti uz bundžiņas „Iesaka Latvijas pediatru asociācija”. Uzreiz atvēru kārbiņu un pasmaržoju nopriecājos, jo smarža arī neitrāla. Konsistence arī tāda pabieza. Tad nu nolēmu notestēt uz mazās dupša, kurš tajā brīdī bija nedaudz apsārtis. Un mainot nākamo pamperu, nopriecājos, ka apsārtums pazudis. Tātad, krēmiņš-LABS. Taču tas vēl nebija rādītājs, lai slavētu, jo pēc vienas reizes jau neko nenoteiksi. Lai gan uz iepakojuma rakstīts, ka profilaktiski jālieto mainot autiņbiksītes katru reizi, izlēmu to nedarīt. Pagāja kāds laiks un pienāca diena, kad mazās puncis bija sastreikojies, un kad ārā iznāca tā saturs, jau paredzami , mazais dupsis bija iekaisis. Tad nu ņēmu krēmu un mēģināju izlīdzeties. Rezultāts-nekāds, un atkal lai uzsmērētu mazajai sāp, jo jāpieskarās iekaisušajai vietai. Tā nu atgriezos pie kartupeļu cietes. Tagad lietoju tikai tad ja paradās neliels apsartums, ta teikt –profilaktiski.:)

20141205143834-52939.jpg

Visā visumā plusi Bubchen krēmiņam:

  • Biezs un labi iesūcas
  • Vajag maz, tātad pietiek ilgam laikam
  • Labi noņem apsārtumu
  • Diezgan demokrātiska cena
  • Nav nepatīkamas smaržas
  • Diezgan dabīgs

Mīnusi:

  • Nevar lietot ja dupsis jau iekaisi jo sāp iesmērējot

 Tādi ,nu lūk, ir mani secinajumi. Ceru, ka kādai mammītei noderēs. Jo dupsīši ir tik dažādi:)

Jauku dienu vēlot, Arnita un Elziņa